Ursäkta, vi gör lite arbete på webbplatsen

SOLNA REHAB STATION

120KR (LUNCH/MIDDAG)
INKL. SALLAD, KAFFE, SMÖR, BRÖD

100KR (PERSONAL)
INKL. SALLAD, KAFFE, SMÖR, BRÖD

950KR (PERSONAL)
HÄFTE PÅ 10ST LUNCHER INKL: ALLT

MÅNDAG - FREDAG: 08.00-18.15 FRUKOST (08:00-10:00) LUNCH (11.00-13.30) MIDDAG (17:00-18:15)
LÖRDAG - SÖNDAG: 08.30-18.15 FRUKOST (08:30-10:00) LUNCH (12.00-13.00) MIDDAG (17:00-18:15)

MENY:
Måndag
Smörstekt laxfilé serveras med potatisstomp, dill & citronsås samt ärtgremolata
Vegetariskt: Röd currygryta på tofu & grönsaker serveras med ris
Middag: Kalvgryta med grädde, paprika & champinjoner serveras med kokt potatis

Tisdag
Lasagne al forno serveras med basilikabechamel & tomatsås toppad med riven ost & ruccola
Vegetariskt: Stroganoff på halloumi & champinjoner serveras med ris & saltgurka
Middag: Mandelbakad torskrygg serveras med kokt potatis & remouladsås

Onsdag
Saffransdoftande färsbiffar på lamm & nöt serveras med basmatiris, aubergineragu samt vitlöksyoghurt
Vegetariskt: Rotselleri schnitzel serveras med stekt potatis & stuvade morötter
Middag: Pasta tagliatelle med krämig currysås på kyckling, paprika, vitlök & morötter

Torsdag
Biff stroganoff på strimlad kött & champinjoner serveras med ris, saltgurka & gräddfil
Vegetariskt: Blomkål & bönbiffar serveras med couscous & paprikasås
Middag: Grekiska lammjärpar fyllda med oliver & färska örter serveras med rostad potatis & fetaostkräm

Fredag
Marinerad kycklingspett på bröstfilé serveras med bulgursallad, tzatziki & olivröra
Vegetariskt: Pasta med krämig sås på grädde, vitt vin, champinjoner & paprika toppad med riven ost
Middag: Laxpudding serveras med pepparrotskirat smör samt blancherade grönsaker

Lördag
Fläskkotlett serveras med pepparsås & stekt potatis
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Fransk kycklinggryta med svamp & morötter serveras med kokt potatis

Söndag
Korv stroganoff serveras med basmatiris
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Kalvfärsbiffar serveras med gräddsås, potatismos & gröna ärter


NORRTÄLJE

135KR
LUNCHBUFFÉ
INKL. MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

1200KR
HÄFTE PÅ 10ST LUNCHER

CAFE (MÅNDAG - TORSDAG 08.00-16.00) (FREDAG 08.00 -15.00)
RESTAURANG (11.00-13.30)

BUFFÉ MENY

Måndag
Indisk röd currygryta på tandoorikyckling, kokosgrädde & smör serveras med ris & raitasås
Vegetariskt: Panerad halloumi serveras med couscoussallad på zucchini & tomat

Tisdag
Krispiga fisk tacos serveras med tortillabröd, ris, mangosalsa & hemgjord chili- & honungsmayo
Vegetariskt: Pasta linguini serveras med riven grana padano samt krämig sås på champinjoner, vitt vin & tryffel

Onsdag
Pepparbräserad picanha serveras med grönsaksragu, bulgur & chimichurriyoghurt
Vegetariskt: Bön- & jalapenobiffar fyllda med persilja, koriander & vitlök

Torsdag
Italiensk kalvgryta gjord på soffrito, lagerblad & vitt vin serveras med kokt potatis & kryddig peperonata mayo
Vegetariskt: Filodegspaj gjord på basilika, ricotta & spenat

Fredag
Pasticcio med mustig köttfärssås, aubergine och béchamelsås serveras med färsk oregano
Vegetariskt: Nudelwok med krispig tofu serveras med jordnötssås på kokosmjölk

SABBATSBERG

120KR
INKL. SALLAD, KAFFE, SMÖR, BRÖD

125KR
INKL. SALLAD, KAFFE, SMÖR, BRÖD OCH DRYCK

1100KR
HÄFTE PÅ 10ST LUNCHER INKL: ALLT

MÅNDAG - FREDAG 07.00-16.00 LUNCH (10.30-13.30)

MENY
Måndag

Gravadlax serveras med dillstuvad potatis och citron

Chorizogryta serveras med ris och mayo på krossad jalapeños

Dagens vegetariska: Stark vitkål och sellerigryta serveras med kokt potatis och aioli

Tisdag

Fiskgryta bouillabaisse serveras med kokt potatis och saffran aioli

Tom kha gai med kyckling, kokosgrädde, limeblad och chili serveras med nudlar

Dagens vegetariska: Fetaost och spenat biffar serveras med rissallad och tzatziki

Onsdag

Boeuf bourguignon på mörad högrev serveras med kokt potatis och syltlök

Spättafilé serveras med grekisk gryta på tomater och gröna ärtor, kokt potatis och smulad fetaost

Dagens vegetariska: Risoni sallad serveras med stekt haloumi och tomatpesto

Torsdag

Kalvfärsbiffar serveras med basilika kryddad tomat samt potatismos

Frasig gratinerad torskfilé serveras med ris och spenatfrikassé

Dagens vegetariska: Mustig sötpotatissoppa serveras med tärnad mozzarella

Fredag

Kalvstek med grönsaksragu, potatismos och vispat vitlöksmör

Dagens vegetariska: Lasagne på ratatouille grönsaker och riven ost


Välkomna!

Vänligen meddela eventuella allergier