Vecka 17
120kr (LUNCH/MIDDAG)
Inkl. sallad, kaffe, smör, bröd
100kr (PERSONAL)
Inkl. sallad, kaffe, smör, bröd
950kr (PERSONAL)
HÄfte på 10ST luncher inkl: allt
Måndag - fredag: 08.00-18.15 FRUKOST (08:00-10:00) Lunch (11.00-13.30) MIDDAg (17:00-18:15)
LÖRDAG - SÖNDAG: 08.30-18.15 FRUKOST (08:30-10:00) Lunch (12.00-13.00) MIDDAg (17:00-18:15)
Meny
Måndag
Saffransmarinerad kycklingfilé serveras med biryaniris & aubergineröra
Vegetariskt: Fried rice med strimlade grönsaker serveras med stekt ägg
Middag: Italiensk nötfärsbiffar fyllda med soltorkade tomater & färska örter serveras med basilikakräm & stekt potatis
Tisdag
Lasagne al forno serveras med basilikadoftande tomatsås & riven grana padano
Vegetariskt: Gratinerad broccoli & blomkål serveras med kokt potatis & chevrekräm
Middag: Amerikansk fläskgryta serveras med kokt potatis & dijonmajo
Onsdag
Lax & koljabiffar fyllda med citronzest & färsk dill serveras med glasnudelsallad, chili & ingefäraolja
Vegetariskt: Bönbiffar fyllda med halloumi & timjan serveras med stekt potatis & paprikaröra
Middag: Kalvfärslimpa serveras med potatismos, löksky & rårörda lingon
Torsdag
Köttgryta på högrev, aubergine & grillad paprika serveras med basmatiris & vitlöksdipp
Vegetariskt: Grönsaks shawarmarulle serveras med baba ganoush & hummus
Middag: Pasta pollo på strimlad kyckling, curry & champinjoner toppad med riven ost
Fredag
Långbakad Kalvstek serveras rostad potatis, rosmarinsky & salviadipp
Vegetariskt: Indisk grönsaksgryta serveras med ris och raita
Middag: Shepherd's pie på nötfärs & potatismos serveras med chiliaioli
Lördag
Persiljejärpar serveras med potatismos, gräddsås & lingon
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Flundrafilé i hummersås serveras med kokt potatis toppad med räkor
Söndag
Helstekt fläskytterfillé serveras med paprika & fetaostsås samt stekt potatis
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Mexikansk färsgryta med majs & bönor serveras med ris & jalapeñomajonnäs