Vecka 23
125kr
Lunchbuffé
Inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, kaffe, smör, bröd
1150kr
HÄfte på 10ST luncher
cAFE (Måndag - TORSDAG 08.00-16.00) (FREDAG 08.00 -15.00)
RESTAURANG (11.00-13.30)
Lunch Meny
Måndag
Grekiska lammfärsbiffar kryddade med vitlök & oregano serveras med mustig tomatsås & basmatiris
Fiskgryta från Västkusten med färsk fänkål, saffran, dillfrön, serveras med kokt potatis samt hemgjord citronaioli
Vegetariskt: Ugnsbakade paprikor fyllda med handriven potatis, persilja & grädde
Tisdag
Stängt
Onsdag
Fetaostöverbakad kycklingfilé serveras med pestoslungad pasta med cocktailmozzarella & färska grönsaker samt basilikadipp
Torsk med krispigt panko- & parmesantäcke serveras med dillrostad potatis samt inlagd gurka med fänkålsfrön
Vegetariskt: Krämig spenatsoppa på ruccola & gröna ärtor serveras med krutonger
Torsdag
Helstekt rostbiff serveras med varm sallad på rostade rotfrukter & brynt brysselkål samt hemgjord aioli på karamelliserad lök
Laxbiffar fyllda med finriven morot & dill serveras med gräslökssås & kokt potatis
Vegetariskt: Hemgjorda crêpes fyllda med spenat, ricottakräm & stekta champinjoner
Fredag
Timjansmarinade kycklingspett serveras med rostad klyftpotatis & tzatziki på gurka, chili & vitlök
Dillpocherade fiskrullader med citronzest serveras med pepparrotskräm samt fräsch potatissallad på rädisor, gräslök & grönt äpple
Vegetariskt: Hemgjorda falafel med färska örter & vårlök
Hembakad kaka serveras i restaurangen med dagens lunch