Vecka 40
115kr
Inkl. sallad, kaffe, smör, bröd
120kr
Inkl. sallad, kaffe, smör, bröd och dryck
1050kr
HÄfte på 10ST luncher inkl: allt
Måndag - fredag 07.00-16.00 Lunch (10.30-13.30)
Meny
Måndag
Pepparstekt kalvstek serveras med timjans- & purjolökssky samt kokt potatis & grillad paprika
Ugnsbakad fisk serveras med kokt potatis, sugarsnaps, blancherad morot & hollandaisesås på gräslök & färskpressad citron
Vegetariskt: Ostfyllda morotsbiffar serveras med kokt potatis, blancherade bönor & tzatziki
Tisdag
Grekiska kalvfärsbiffar fyllda med vitlök, chili & persilja serveras med rostad klyftpotatis & rostad aubergineröra
Kungsflundrarullader serveras med savojkålsfrikassé, kokt potatis & tärnad tomat
Vegetariskt: Paprikor fyllda med kummindoftande ragu serveras med ris & aioli
Onsdag
Ugnsbakad gryta på kycklinglår med smaker från mellanöstern serveras med ris & myntayoghurt
Sotad lax serveras med krämig spenat- & valnötsrisotto samt inlagd morot
Vegetariskt: Kikärtfrikadeller fyllda med örter serveras med matig sallad samt örtyoghurt
Torsdag
Mustig gulasch serveras med råstekt tärnad potatis & vitlökskräm gjord på creme fraiche
Örtfyllda fiskbiffar serveras med kokt potatis, smulad fetaost & araka på morot & gröna ärter
Vegetariskt: Sötpotatissoppa serveras med vitlöksfrästa champinjoner samt smulad ost
Fredag
Biff Schnitzel serveras med stekta potatisklyftor, pepparsås med inslag av Mackmyra samt gröna ärtor
Vegetariskt: Lasagne gjord på stekta grönsaker, tomatsås, färsk basilika serveras med hemgjord pesto