Solna rehab station

VECKANS LUNCH/MIDDAG

Vecka: 45

125KR

LUNCH/MIDDAG, MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

105KR

(PERSONAL) LUNCH/MIDDAG, MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

Coupon

995kr

(PERSONAL) HÄFTE PÅ 10ST LUNCHER, MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

OPENING HOURS icon

Öppettider Restaurang & Café
Måndag - Söndag 08:00 - 18:15
Frukost 08:00 - 10:00
Lunch Måndag - Fredag 11:00 - 13:30
Lunch Lördag - Söndag 12:00 - 13:00
Middag 17:00 - 18:15

Var vänlig och meddela oss om du har några allergier.

Sallader: Räkor, kyckling, tonfisk & fetaost 125: – Kan köpas med rabatt/bonuskort, ej patientmåltid

 

Måndag
Lunch: Fish & chips med dansk remouladsås och vitlöksfrästa haricots verts, citron
Vegetariskt: Bruschetta med buffelmozzarella på levainbröd, Napolitansk sallad samt basilikaolja
Middag: Stekt nötfalukorv med stuvade makaroner, brunsås och ketchup

Tisdag
Lunch: Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis, alternativt bruna bönor
Vegetariskt: Bruna bönor med grillad oumph och kokt potatis
Middag: Fettuccine pasta med havets läckerheter, grönsaker samt chili & dillolja

Onsdag
Lunch: Jägarfärsbiff med champinjonsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
Vegetariskt: Karl Johan svamps soppa med pocherat ägg och gratinerad ostrågbröd
Middag: Parisare av nötfärs på toast och karamelliserad lök samt stekt ägg


Torsdag
Lunch: Kycklingballotine med ratatouille, picklad silverlök, gräslökscréme och rostade betor & rotfrukter
Vegetariskt: Gratinerad blomkål, brynt soya & mandelsmör, gräslökscréme, picklad lök, röd nudelsallad
Middag: Ångad nötkorv med pepparrotssky, rotmos och skånsk senap

Fredag
Lunch: Fläskfilé med bearnaisesås, vitlöksbakade tomater, rosmarinsky och potatisgratäng
Vegetariskt: Broccoli & roquefort ostpaj med bakade tomater och groddar samt ärtskottsallad
Middag: Torskryggs panetter med dillmajonnäs, gröna ärtor och kokt potatis, citron

Lördag
Lunch: Lax & spenat lasagne med mozzarella & tomatsallad
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Fläskragu med grönsaker i currysås samt ris

Söndag
Lunch: Ost & ört pannbiffar med löksås, lingonsylt och kokt potatis, persilja
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Chicken a la King med lök, champinjoner och paprika i gräddsås samt ris, jordnötsströssel