Vecka 19
120kr (LUNCH/MIDDAG)
Inkl. sallad, kaffe, smör, bröd
100kr (PERSONAL)
Inkl. sallad, kaffe, smör, bröd
950kr (PERSONAL)
HÄfte på 10ST luncher inkl: allt
Måndag - fredag: 08.00-18.15 FRUKOST (08:00-10:00) Lunch (11.00-13.30) MIDDAg (17:00-18:15)
LÖRDAG - SÖNDAG: 08.30-18.15 FRUKOST (08:30-10:00) Lunch (12.00-13.00) MIDDAg (17:00-18:15)
Meny
Måndag
Ugnsbakad kycklingklubbfilé serveras med ris & krämig tomatsås samt dragondipp
Vegetariskt: Fetaost & bulgurbiffar serveras med stekt potatis & gurkmajonnäs
Middag: Viltskavsgryta med champinjoner, lök och bacon serveras med potatismos
Tisdag
Rimmat stekt sidfläsk serveras med raggmunk & rårörda lingon
Vegetariskt: Raggmunk serveras med keso & rårörda lingon
Middag: Laxfärserad fiskrulader serveras med spenatstuvning & kokt potatis
Onsdag
Wallenbergare serveras med potatismos & brynt smör samt rårörda lingon & gröna ärtor
Vegetariskt: Stroganoff på halloumi & champinjoner serveras med ris & gräddfil
Middag: Paella på korv & kyckling toppad med räkor serveras med saffransaioli
Torsdag
Kycklinggryta med grönsaker serveras med kokt potatis
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Chili con carne serveras med ris & gräddfil
Fredag
Marockansk köttgryta på högrev serveras med örtris & myntayoghurt
Vegetariskt: Saffransgryta på blomkål, broccoli & kikärter serveras med kokt potatis & vitlökskräm
Middag: Biffpasta med grädde, vitlök & grönsaker toppad med riven grana padano
Lördag
Stekt kycklingfilé serveras med ris & currysås
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Gulaschsoppa på tärnad fransyska & paprika serveras med gräddfil
Söndag
Ugnsbakad spätta serveras med gräslökssås & kokt potatis
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Stekt bratwurst serveras med potatisstomp, rostad lök & dijonsås