Solna rehab station

VECKANS LUNCH/MIDDAG

Vecka: 14

125KR

LUNCH/MIDDAG, MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

105KR

(PERSONAL) LUNCH/MIDDAG, MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

Coupon

995kr

(PERSONAL) HÄFTE PÅ 10ST LUNCHER, MÅLTIDSDRYCK, SALLADSBUFFÉ, KAFFE, SMÖR, BRÖD

OPENING HOURS icon

Öppettider Restaurang & Café
Måndag - Söndag 08:00 - 18:15
Frukost 08:00 - 10:00
Lunch Måndag - Fredag 11:00 - 13:30
Lunch Lördag - Söndag 12:00 - 13:00
Middag 17:00 - 18:15

Var vänlig och meddela oss om du har några allergier.

Sallader: Fetaost alternativt Tonfisk 125: -, personal 105: –

Måndag
Lunch: Kyckling Stroganoff med potatispuré, smetana, senap & saltgurka crème
Vegetariskt: Gratinerad blomkål & broccoli, vege fritters och saltgurka dip samt potatispuré
Middag: Fläsksauté med grönsaker i currysås, mangochutney crème samt ris

Tisdag
Lunch: Biff a la Lindström med rödvinssky, bönor, stekt ägg och persiljestekt potatis
Vegetariskt: Ostfylld grönsaksbiff med veg rödvinssås, bönor, stekt ägg &persiljestekt potatis
Middag: Spagetti Carbonara toppad med soltorkad tomat, kapris & parmesanost

Onsdag
Lunch: Fisk & skaldjursgryta med fänkål och rotfrukter samt gräslöksaioli
Vegetariskt: Wokade nudlar och grönsaker med oumph, sesamchili crème och koriander
Middag: Stekt falukorv, lök & paprika i tomatsås med ris, spenat & vitlökscrème

Torsdag
Lunch: Mustig köttgryta av högrev med rotfrukter, vårlöksaioli samt potatispuré
Vegetariskt: Grönsakslasagne med örttomatsås, parmesanost & ruccola
Middag: Pankopanerad sejfilé med remouladsås, ärtor, citron & kokt potatis

Fredag
Lunch: Schnitzel med dragonmajonnäs, haricotsverts & lök, rödvinssky samt klyftpotatis
Vegetariskt: Quorn nuggets med sötstark dip, haricots verts och ris
Middag: Grillad kycklingklubba med barbequesås, majskolv och klyftpotatis

Lördag
Lunch: Fläsknoisette Hawaii med ananas, lök & tomatsalsa samt ris
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Köttbullar med gräddsås & lingonsylt samt kokt potatis

Söndag
Lunch: Kycklingpytt i panna med stekt ägg, paprikacrème och rödbetor
Vegetariskt alternativ finns tillgängligt
Middag: Långbakad karré med äppelchutney, gräddsky och haricots verts samt rostad potatis